Skip to main content

Prachtige donatie van OSR

Het bestuur van het Fonds Toegang tot het Recht is bijzonder blij met de gulle donatie van OSR juridische opleidingen ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag. Wij feliciteren OSR met dit jubileum en spreken de wens uit dat de sociale advocatuur de weg naar OSR zal blijven vinden. De vrije toegang tot de rechter staat steeds meer onder druk door financiƫle drempels, zoals het risico op hoge kostenveroordelingen en de kosten voor inschakeling van deskundigen. Dit treft vooral burgers zonder of met een laag inkomen. Het Fonds draagt bij aan het verlagen van deze financiƫle drempels door garantstellingen en beschikbaarstelling van middelen. De jubileumactie van OSR draagt ook bij aan de naamsbekendheid van ons Fonds onder de advocatuur. Ook daarvoor danken wij OSR.